Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

 

  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2011
 
  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2010
 
  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 
Συνάδελφοι,

Το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Ο. καλεί όλους τους εργαστηριούχους οδοντοτεχνίτες να παραστούν στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2011, μαζί με τις υπόλοιπες Ομοσπονδίες και Συνομοσπονδίες των Μικρομεσαίων, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ.

Κεντρικό αίτημα: το σταμάτημα της καθοδικής και επικίνδυνης για την οικονομία και κοινωνία υφεσιακής πορείας της χώρας, που παράγει λουκέτα, ανεργία, φτωχοποίηση, ελλείμματα και ακόμα μεγαλύτερα χρέη.

Η απάντηση στο μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας, την ύφεση, δεν μπορεί να είναι άλλη από την επανεκκίνηση της οικονομικής και επενδυτικής δραστηριότητας των Μικρών επιχειρήσεων (της πραγματικής οικονομίας), που σύμφωνα και με την Ε.Ε. αποτελούν την “Ραχοκοκαλιά της ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ” σε Ευρώπη και Ελλάδα. Και αυτό έως τώρα δεν γίνετε στην Ελλάδα, ούτε πρόκειται να συμβεί, σύμφωνα και με τα προαναγγελλόμενα νέα μέτρα υπερφορολόγησης επιχειρήσεων, καταναλωτών και ακόμα μεγαλύτερο περιορισμό εισοδημάτων (ΦΠΑ - έμμεσοι φόροι -κατάργηση αφορολόγητου ορίου -εκπτώσεων φόρου ……).

Η ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ έθεσαν τα μίνιμουμ της κινητοποίησης : 3 ωρη στάση λειτουργίας επιχειρήσεων και καταστημάτων, από τις 12:00 έως και τις 15:00, ώστε να υπάρχει και δυναμική παρουσία στις συγκεντρώσεις με την συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ο.                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΩΡΕΝΤΗΣ                                 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ