Ακύρωση 6ου Πανελλήνιου & Διεθνούς Οδοντοτεχνικού Συνεδρίου

 

  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2011
 
  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2010
 
  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
 

Αξιότιμοι Συνάδελφοι - Έμποροι - Ομιλητές - Επισκέπτες,
Ο θεσμός του Πανελλήνιου Οδοντοτεχνικού Συνεδρίου αποτελεί την κορυφαία επίσημη επιμορφωτική εκδήλωση του οδοντοτεχνικού κλάδου, και προάγει το επάγγελμα του οδοντοτεχνίτη.

Για τον λόγο αυτό, παρά τις αντίξοες εθνικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, καθώς επίσης και τις διάφορες δυσμενείς συγκυρίες που αντιμετωπίσαμε σχετικά με την διοργάνωση του 6ου Πανελλήνιου & Διεθνούς Οδοντοτεχνικού Συνεδρίου, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών αποφάσισε τελικά να συνεχίσει τη προσπάθεια ολοκλήρωσης του.

Δυστυχώς οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, με κορύφωση την αναγγελία των Βουλευτικών Εκλογών στην χώρα μας, την 6η Μαΐου 2012, υποχρεώνουν την Ομοσπονδία να προβεί στην ΑΚΥΡΩΣΗ του προγραμματισμένου συνεδρίου.

Οι οποιεσδήποτε εκκρεμότητες που απορρέουν από τη παραπάνω απόφαση θα διευθετηθούν άμεσα από την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Ωστόσο, ο εκπαιδευτικός στόχος της Ομοσπονδίας μας, δεν θα περιοριστεί από αυτή την ατυχή σύμπτωση, αλλά θα συνεχίσει με τη διοργάνωση διαφόρων σεμιναρίων και ημερίδων, που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές μέλλον.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την κατανόηση σας.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, βρισκόμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,
Σαμαράς Θεόδωρος
Γεν. Γραμματέας Π.Ο.Ε.Ο.

-Cancellation of 6th Panhellenic & International Dental Technicians Conference
Click here for English version >>.doc