ΑΡΧΙΚΗ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ | ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ | ΣΥΛΛΟΓΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
 
 
       
     

 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2019
 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2018
 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2017
 
ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2016
 
NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2015
 
  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2014

 

  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2012
 
  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2011
 
  NΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2010
 
  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
 
  2020    ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΠΡΙΛΙΟΣ

►Οδηγίες Προστασίας προς Οδοντοτεχνίτες - Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια |
Μένουμε Ασφαλείς 

 

►Επιστολή ΠΣΟ στο Υπουργείο Οικονομικών για Παράταση Ευνοϊκών Ρυθμίσεων

 >>Επιστολή ΠΣΟ 


►Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την αποζημίωση των 800€ σε επιχειρήσεις

Οι οδοντοτεχνικές εργασίες απαλλάσσονται απο τον ΦΠΑ. Διευκρινίσεις και οδηγίες στην εγκύκλιο:

 >> Διευκρ/κη Εγκύκλιος


Εφαρμογή από τον Δήμο Αθηναίων για την απαλλαγή από δημοτικά τέλη λόγω της πανδημίας του κορονοϊου |

Όλα τα Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια που έχουν έδρα στον Δήμο Αθηναίων έχουν πλέον την δυνατότητα να αιτηθούν στην πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις ( https://eservices.cityofathens.gr/ ) την απαλλαγή τους από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.
Η διαδικασία απαιτεί την χρήση των κωδικών taxisnet.
Με την είσοδο στην πλατφόρμα οι δικαιούχοι επιλέγουν την αίτηση για “Απαλλαγή τελών καθαριότητας και φωτισμού”.
Το σύστημα μετά από αυτόματο έλεγχο και διασταύρωση ελέγχει τους ΚΑΔ δραστηριότητας και αν ανήκουν σε αυτούς που προβλέπονται από τις ΠΝΠ τους επιτρέπει να προχωρήσουν στην αίτηση αφού συμπληρώσουν και τον αριθμό μετρητή ρεύματος ώστε να ενημερωθεί στη συνέχεια ο αντίστοιχος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και να υπάρξει η απαλλαγή στους επόμενους λογαριασμούς.

►Τροπολογία-Προσθήκη στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας για την έκπτωση 40% στις μισθώσεις πληττομένων επιχειρήσεων

 
ΜΑΡΤΙΟΣ

Στη νέα επικαιροποιημένη λίστα των ΚΑΔ των κλάδων που πλήττονται συμπεριλαμβάνεται ο τετραψήφιος

ΚΑΔ 3250 Κατασκευή ιατρικών και οδοντιατρικών οργάνων και προμηθειών

(στον οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες 6ψηφιων και 8ψηφιων, δηλαδή και ο 32502203 των οδοντοτεχνιτών).

Άμεσα περισσότερες πληροφορίες.


Τα γραφεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών θα παραμείνουν κλειστά. 

Τα ερωτήματα σας μπορείτε να τα στέλνετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΠΣΟ, poeo@poeo.gr .

Στοιχεία επικοινωνίας ΚΔΣ:

Πρόεδρος: ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, T: 6945317023

 Α΄ Αντιπρόεδρος: ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, T:6944574587

 Β’ Αντιπρόεδρος: ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, T:6977185441

 Γενικός Γραμματέας: ΚΛΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, T:6942293627

 Ταμίας: ΣΠΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, T:6936867375

 Οργανωτικός Γραμματέας: ΚΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, T:6977569994

 Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ, T:6976644066

 Υπεύθυνος Εκδόσεων: ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, T:6938890088

 Μέλη: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, T:6947373374

 ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, T:6945971312

 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , T:6973460724


Επιστολή ΠΣΟ προς Υπουργείο Υγείας|

Ανάγκη Αναστολής Λειτουργίας Οδοντ. Εργ.
 >>Επιστολή ΠΣΟ

►Επιστολή ΠΣΟ για Μέτρα στον Οδοντοτεχνικό Κλάδο λόγω Κορονοιού 

 >>Επιστολή ΠΣΟ ►Κορονοιος | Σύσταση προς Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια

Αξιότιμοι συνάδελφοι,
 
Όπως όλοι γνωρίζουμε η κοινωνία μας δοκιμάζεται από τον κορονοϊό. Με βάση τις εκτιμήσεις όλων των ειδικών η κορύφωση του φαινομένου είναι μπροστά μας. Μέλημα όλων μας τις κρίσιμες αυτές στιγμές πρέπει να είναι η προστασία της υγείας τόσο της δικής μας όσο και των συνεργατών μας και η αναχαίτιση της εξάπλωσης του ιού.
 
Είναι απολύτως βέβαιο ότι την προσεχή περίοδο θα μειωθεί κατακόρυφα η ζήτηση οδοντοπροσθετικών εργασιών, με βάση και τις οδηγίες της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας η οποία προτρέπει τα μέλη της να δέχονται ασθενείς κατόπιν λήψης τηλεφωνικού ιστορικού μόνο για απολύτως αναγκαίες ιατρικές περιστάσεις. Συνεπώς, είναι απολύτως βέβαιη η φθίνουσα πορεία και της δικής μας δραστηριότητας.
 
Επιπροσθέτως, και κυρίως, κρίνεται επισφαλής και επικίνδυνη η συνύπαρξη και συνεργασία ατόμων σε περιορισμένους χώρους, και ιδιαίτερα χώρους όπως τα οδοντοτεχνικα εργαστήρια, όπου οι πηγές μετάδοσης του ιού είναι πολλαπλές.
 
Κατόπιν των ανωτέρω, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών εχει ζητήσει από το Υπουργείο Υγείας την αναστολή λειτουργίας των οδοντοτεχνικών εργαστηρίων. 
 
Ο Π.Σ.Ο. συστήνει σε όλους τους συναδέλφους οδοντοτεχνίτες να μην παραλαμβάνουν νέα αποτυπώματα από τα οδοντιατρεία, να ολοκληρώσουν άμεσα τις προσθετικές εργασίες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και να αναστείλλουν τη λειτουργία των εργαστηρίων τους έως την Παρασκευή 27/3. Οι οδηγίες ασφαλώς θα επικαιροποιούνται ανάλογα με τις εξελίξεις.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία οφείλουμε να θέσουμε ως προτεραιότητα την υγεία όλων μας αλλά και να συμβάλλουμε στην ευρύτερη κοινωνική προσπάθεια για την καταπολέμηση του φαινομένου.
 


►Προκήρυξη θέσεων Επικουρικού Προσωπικού στον Τομέα Υγείας

Κοινή Υπουργική Απόφαση, Διαδικασία & την Αίτηση
>> εδώ
 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

►ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΣΟ

Σύσκεψη πάνω στην Εκπαίδευση

>>Δείτε το Δελτίο Τύπου


«Με την υπ’ αριθ. 114/2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς αναγνωρίστηκε η υποχρέωση της Π.Ο.Ε.Ο. και του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Πειραιώς και Περιχώρων να καταβάλουν ο καθένας το ποσό των 3.000,00 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης σε έκαστο εκ των εναγόντων της από 13-7-2018 αγωγής με Γ.Α.Κ. 7963/2018.»

Σημειώνεται ότι οι διοικήσεις της Π.Ο.Ε.Ο. και του Συλλόγου Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Πειραιώς και Περιχώρων αντίστοιχα έχουν ήδη λάβει την απόφαση να εφεσιβάλουν την υπ’ αριθ. 114/2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς, λόγω εσφαλμένης εφαρμογής του νόμου και πλημμελούς εκτίμησης των αποδείξεων, ώστε να προασπίσουν τα συμφέροντα του κλάδου των οδοντοτεχνιτών και να επιτύχουν την τελική τους δικαίωση, σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του από 27-9-2016 μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που απέστειλαν οι ενάγοντες χειρούργοι οδοντίατροι.


►Επιστολή ΠΣΟ στο Υπουργείο Υγείας | Συμβάσεις Οδοντοτεχνικών Εργαστηρίων

>>Δείτε την επιστολή


►ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΣΟ 

Συνάντηση με την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ

  >> Δείτε το Δελτίο Τύπου

 
2019
 
  ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
►Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών σπεύδουν να εκφράσουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για την πρόωρη αναχώρηση από κοντά μας του αγαπητού ανθρώπου, συνεργάτη και φίλου , αλησμόνητου Ιωάννη Καλλαντίδη.

Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί του, θα θυμόμαστε τον Γιάννη , όπου υπήρξε πάντα αρωγός στα συλλογικά δρώμενα του κλάδου αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πολλών συναδέλφων.

Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 11:00πμ, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρους Σουρμένων (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος, Ελληνικό).
 
ΙΟΥΛΙΟΣ

►ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΠΑΛ | Έτος 2019-2020

Σας γνωστοποιούμε πως στα πλαίσια του Προγράμματος «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» σε ΕΠΑ.Λ. καθορίζεται η ειδικότητα «Βοηθός Οδοντοτεχνίτη».

Καλούνται οι εργαστηριούχοι οδοντοτεχνίτες να στηρίξουν το θεσμό της μαθητείας, επενδύοντας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση των νέων, προσφέροντας θέσεις Μαθητείας για το σχολικό έτος 2019-2020.

Οι εργοδότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επαγγελματική εκπαίδευση νέων σπουδαστών, προκειμένου να αναγγείλουν τις θέσεις Μαθητείας που προσφέρουν, επισκέπτονται το αργότερο μέχρι τις 30/8/19 την διεύθυνση http://www.oaed.gr/  και αναζητούν την νέα εφαρμογή συμπλήρωσης αγγελίας μαθητείας, μέσω του πεδίου: «Είμαι εργοδότης/τρια και ενδιαφέρομαι να...».

Το Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) απευθύνεται σε αποφοίτους Λυκείου και πτυχιούχους ΕΠΑ.Λ., έχει διάρκεια 9 μηνών και περιλαμβάνει:

Α. «Πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας», διάρκειας 156 ημερολογιακών ημερών (είκοσι οκτώ (28) ωρών εβδομαδιαίως, επιμερισμένο σε τέσσερις (4) ημέρες), εξαιρουμένων των εβδομάδων που περιλαμβάνουν επίσημες αργίες και του χρονικού διαστήματος που ο εργοδότης παραμένει κλειστός.  Σε περίπτωση που ο εργοδότης παραμείνει κλειστός για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων, ο μαθητευόμενος δύναται να κάνει χρήση του συνόλου της κανονικής του άδειας (12 εργάσιμες ημέρες). Αν ο εργοδότης παραμείνει κλειστός οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και ο μαθητευόμενος δεν κάνει χρήση της κανονικής του άδειας,  το πρόγραμμα Εκπαίδευσης στον χώρο Εργασίας συνεχίζεται με παράταση της σύμβασης, μέχρι την ολοκλήρωση 156 ημερολογιακών ημερών.
Β. «Πρόγραμμα εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητας» συνολικής διάρκειας διακοσίων τριών (203) ωρών. Το πρόγραμμα αυτό διδάσκεται μία (1) ημέρα την εβδομάδα για επτά (7) διδακτικές ώρες από εκπαιδευτικό προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε Εργαστηριακά Κέντρα (ΕΚ) ή/και σε Σχολικά Εργαστήρια των ΕΠΑ.Λ.

Αναλυτικά οι οδηγίες καθώς και οι εγκύκλιοι:

>>Ενημερωτικό Σημείωμα Για Ιδιώτες

>>Οδηγίες Για Εργοδότες Μαθητείας Ιδιωτικού Τομέα

>>Εγκύκλιος ΕΦΚΑ

>>Γνωστοποίηση Εγκυκλίου ΕΦΚΑ


►Υπόμνημα του ΠΣΟ στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων |

Δημόσια & Ιδιωτικά ΙΕΚ - Ειδικότητα Βοηθός Οδοντικής Τεχνολογίας

>>Υπόμνημα


►Δελτίο Τύπου ΠΣΟ | Συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας

>> Δελτίο Τύπου


►7ηΥΠΕ | ΝΕΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος | Σύμβαση

Με την υπ’ αριθμ. 631/22-07-2019 Απόφαση Διοικήτριας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης εγκρίθηκε η πρόσκληση σύναψης σύμβασης με ιδιώτες κάτοχους αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας.
Ως εκ τούτου καλούνται, έως την Παρασκευή, 6/9/2019 και ώρα 15:00 οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν στην υπηρεσία (3ος όροφος - Γραφείο πρωτοκόλλου, 3ο χλμ Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Μοιρών, ΤΚ 71500, Ηράκλειο Κρήτης) σε σφραγισμένο φάκελο αίτηση σύναψης σύμβασης, ο οποίος θα περιέχει, υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού, τα απαιτούμενα παρακάτω δικαιολογητικά.

Πρόσκληση - σχετικά δικαιολογητικά  >>εδώ

 Επιπλέον δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα της 7ης ΥΠΕ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν Αίτηση για Βεβαίωση Εγγραφής – Υπογραφής Σύμβασης  στον Πανελλήνιο Σύλλογο Οδοντοτεχνιτών  στο email: poeo@poeo.gr ή fax: 210 5246280. 
Απαραίτητο Δικαιολογητικό για την αίτηση είναι η προσκόμιση της Άδειας Λειτουργίας του Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου.

Αίτηση  >>εδώ


►Συγχαρητήρια Επιστολή ΠΣΟ προς τον νέο Υπουργό Υγείας

>> Συγχαρητήρια Επιστολή


►Δελτίο Τύπου ΠΣΟ | Διοικούσες Επιτροπές Περιφερειακών Τμημάτων

  >> Δελτίο Τύπου ΠΣΟ | Δ.Ε.


►7η ΥΠΕ | Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος | Σύμβαση

Με στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών για οδοντιατρική – στοματολογικής περίθαλψης με τη παροχή οδοντοπροσθετικών υπηρεσιών από τις δημόσιες υγειονομικές δομές που εποπτεύονται από την 7η ΥΠΕ, σας γνωρίζουμε ότι με την αριθ. πρωτ. 471/13-06-2019 απόφαση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης σχετικά με έγκριση διαδικασίας Διενέργειας Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων με ιδιώτες κατόχους άδειας άσκησης επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας.

Ως εκ τούτου καλούνται, έως τις 12/07/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες κάτοχοι αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτες και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας, όπως αποστείλουν στην 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης (3ος Όροφος-Γραφείο Πρωτοκόλλου,3ο χλμ Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Μοιρών, ΤΚ 71500, Ηράκλειο Κρήτης) σε σφραγισμένο φάκελο αίτηση σύναψης σύμβασης, ο οποίος θα περιέχει, υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού, τα απαιτούμενα παρακάτω δικαιολογητικά:

Πρόσκληση - σχετικά δικαιολογητικά  >>εδώ

 Επιπλέον δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα της 7ης ΥΠΕ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν Αίτηση για Βεβαίωση Εγγραφής – Υπογραφής Σύμβασης  στον Πανελλήνιο Σύλλογο Οδοντοτεχνιτών  στο email: poeo@poeo.gr ή fax: 210 5246280. 
Απαραίτητο Δικαιολογητικό για την αίτηση είναι η προσκόμιση της Άδειας Λειτουργίας του Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου.

Αίτηση  >>εδώ
 

ΙΟΥΝΙΟΣ

►Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης | Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπή του ΠΤ Κρήτης του ΠΣΟ και έγινε ενημέρωση για :
- τις αποφάσεις του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου πάνω σε τρέχοντα θέματα 
- τον προγραμματισμό για τις περαιτέρω ενέργειας του Συλλόγου και των Περιφερειακών Τμημάτων

Στο συμβούλιο παρευρέθησαν δύο μέλη του ΚΔΣ, ο Ταμίας του ΠΣΟ κ. Σπανός Λεωνίδας και ο Οργανωτικός Γραμματέας του ΠΣΟ - Πρόεδρος του ΠΤ Κρήτης κ. Καριωτάκης Αντώνιος.


►6η ΥΠΕ | Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος | Σύμβαση

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 του ν. 4486/2017 «Οργάνωση υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας» και με στόχο την ενίσχυση της προσβασιμότητας και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών για οδοντιατρική – στοματολογικής περίθαλψης με τη παροχή οδοντοπροσθετικών υπηρεσιών από τις δημόσιες υγειονομικές δομές που εποπτεύονται από την 6η ΥΠΕ, σας γνωρίζουμε ότι με την αριθ. πρωτ. 5174/07-06-2019 απόφαση της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας σχετικά με έγκριση διαδικασίας Διενέργειας Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων με ιδιώτες κατόχους άδειας άσκησης επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας.

Ως εκ τούτου καλούνται, έως τις 02/07/2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες κάτοχοι αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτες και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας, όπως αποστείλουν στην 6η Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας (Γραφείο πρωτοκόλλου, Υπάτης 1 & NEO Πατρών-Αθηνών 24, Πάτρα ΤΚ 26441) σε σφραγισμένο φάκελο αίτηση σύναψης σύμβασης, ο οποίος θα περιέχει, υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού, τα απαιτούμενα παρακάτω δικαιολογητικά:

Πρόσκληση - σχετικά δικαιολογητικά  >>εδώ

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν Αίτηση για Βεβαίωση Εγγραφής – Υπογραφής Σύμβασης  στον Πανελλήνιο Σύλλογο Οδοντοτεχνιτών  στο email: poeo@poeo.gr ή fax: 210 5246280. 
Απαραίτητο Δικαιολογητικό για την αίτηση είναι η προσκόμιση της Άδειας Λειτουργίας του Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου.

Αίτηση  >>εδώ

 

ΜΑΙΟΣ

►2ηΥΠΕ | Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος | Σύμβαση

Η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, κοινοποιεί τη με αριθμ. πρωτ. 28279/14-05-2019 (ΑΔΑ: ΩΦΠ0469Η2Ξ-ΨΡΨ) Απόφασή της, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η έκδοση πρόσκλησης σύναψης ενδιαφέροντος με ιδιώτες κατόχους αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη και οδοντιατρικά εργαστήρια για την παροχή οδοντοπροσθετικών υπηρεσιών από τις δημόσιες υγειονομικές δομές που εποπτεύονται από τη 2ης Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και αφορά τις Μονάδες Υγείας αρμοδιότητας της γεωγραφικής περιφέρειας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, προς ενημέρωσή.

Ως εκ τούτου καλούνται, έως τις 14/06/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες κάτοχοι αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτες και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας, όπως αποστείλουν στο Πρωτόκολλο της 2ης Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου (Θηβών 196-198, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, ΤΚ 18233, κτίριο ΚΕΡΑΝΗΣ, 1ος όροφος), σε σφραγισμένο φάκελο αίτηση σύναψης σύμβασης, ο οποίος θα περιέχει, υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού, τα απαιτούμενα παρακάτω δικαιολογητικά:

Πρόσκληση - σχετικά δικαιολογητικά  >>εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν Αίτηση για Βεβαίωση Εγγραφής – Υπογραφής Σύμβασης  στον Πανελλήνιο Σύλλογο Οδοντοτεχνιτών  στο email: poeo@poeo.gr ή fax: 210 5246280. 
Απαραίτητο Δικαιολογητικό για την αίτηση είναι η προσκόμιση της Άδειας Λειτουργίας του Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου.

Αίτηση  >>εδώ

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

►1ηΥΠΕ | Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος | Σύμβαση

Η Διοικήτρια της 1ηςΥ.ΠΕ.Αττικής ενέκρινε τη διαδικασία διενέργειας Πρόσκλησης Ενδιαφέροντοςσύναψης σύμβασης« Εκτέλεση Οδοντοτεχνικών Εργασιών »  με ιδιώτες κάτοχους αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτη και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τιςαπαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας.

Ως εκ τούτου καλούνται, έως τις 20/05/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14 : 00 οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες κάτοχοι αδείας ασκήσεως επαγγέλματος οδοντοτεχνίτες και οδοντοτεχνικά εργαστήρια που πληρούν τιςαπαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας,όπως αποστείλουν στην 1ηΥ.ΠΕ.Αττικής (Ισόγειο  -Γραφείο πρωτοκόλλου, Ζαχάρωφ 3 , Αθήνα ΤΚ 11521)σε σφραγισμένο φάκελο αίτηση σύναψης σύμβασης, ο οποίος θαπεριέχει, υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Πρόσκληση - σχετικά δικαιολογητικά  >>εδώ

Διευκρινιστική στην πρόσκληση  >>εδώ

Υπόδειγμα Σύμβασης  >>εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν Αίτηση για Βεβαίωση Εγγραφής – Υπογραφής Σύμβασης  στον Πανελλήνιο Σύλλογο Οδοντοτεχνιτών  στο email: poeo@poeo.gr ή fax: 210 5246280. 
Απαραίτητο Δικαιολογητικό για την αίτηση είναι η προσκόμιση της Άδειας Λειτουργίας του Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου.

Αίτηση  >>εδώ


►Λίστες Υποψηφίων  | Εκλογές Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών

  >>Πανελλήνια Ένωση Οδοντοτεχνιτών

  >>Πανελλήνια Συνεργασία Οδοντοτεχνιτών


►Δελτίο Τύπου | Εκλογικά Κέντρα | Εκλογές ΠΣΟ - 11 Μαίου 2019

  >> Δελτίο Τύπου ΠΣΟ | Εκλογικά Κέντρα


►Μήνυμα Προέδρου Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ΠΣΟ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στις 11 Μαΐου 2019 για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Οδοντοτεχνιτών.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την προθυμία τους να είναι υποψήφιοι, όπου συνολικά ο αριθμός τους ξεπερνάει τους ενενήντα.
Στις εκλογές θα συμμετέχουν δύο συνδυασμοί καθώς και μεμονωμένοι.
Πιστεύω ότι στον ένα μήνα που μας μένει μέχρι τις εκλογές όλες οι πλευρές θα συμβάλλουμε με προτάσεις και με γόνιμο διάλογο χωρίς αποκλεισμούς και κραυγές.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.
Σας καλώ να συμμετέχετε στις κάλπες .

Σαμαράς Θεόδωρος


►3η ΥΠΕ | Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος | Σύμβαση

Ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος (Μακεδονίας), καλεί τους ιδιώτες κατόχους άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, οδοντοτεχνίτες και οδοντοτεχνικά εργαστήρια, που πληρούν τις απαιτούμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις λειτουργίας και ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση με την 3η ΥΠΕ να αποστείλουν αίτηση σύναψης σύμβασης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην πρόσκληση, έως την Παρασκευή  03 Μαίου 2019.

Πρόσκληση - σχετικά δικαιολογητικά  >>εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν Αίτηση για Βεβαίωση Εγγραφής – Υπογραφής Σύμβασης  στον Πανελλήνιο Σύλλογο Οδοντοτεχνιτών  στο email: poeo@poeo.gr ή fax: 210 5246280. 
Απαραίτητο Δικαιολογητικό για την αίτηση είναι η προσκόμιση της Άδειας Λειτουργίας του Οδοντοτεχνικού Εργαστηρίου.

Αίτηση  >>εδώ

►Διοικητικό Συμβούλιο Π.Ο.Ε.Ο. | 2019 - 2022

Πρόεδρος:                      Κλωνής Αναστάσιος
Αντιπρόεδρος Α':          Μητρούσης Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος Β':          Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης
Γενικός Γραμματέας:    Κουτρούλη Σοφία
Ταμίας:                             Σπανός Λεωνίδας
Μέλος:                             Γαβριηλίδης Παναγιώτης
                                          Καραισκάκης Παναγιώτης
                                          Καριωτάκης Αντώνιος
                                          Κωστόπουλος Παναγιώτης
                                          Νεόφυτος Διονύσιος
                                          Σαμαράς Θεόδωρος

 

ΜΑΡΤΙ

© 2020 - Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών

Αριστοτέλους 14 - Αθήνα
 104 32 
Τηλ: 210 52 29 501
 fax: 210 52 46 280

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Web Design & Development: toothnews.gr