ΑΡΧΙΚΗ | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ | ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ | ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ | ΣΥΛΛΟΓΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
 
 
    Τελευταία Ενημέρωση     Ενημέρωση για θέματα Νομοθεσίας
    Νέα - Ανακοινώσεις  
 
 

   

 
 

Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Επιστολή διαμαρτυρίας της Π.Ο.Ε.Ο. προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

H Πανελληνία Ομοσπονδία  Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών,  μετά από τις πρόσφατες και αιφνιδιαστικές εξελίξεις στο χώρο της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης, διαμαρτύρεται για τη κατάργηση της ειδικότητας Βοηθών Οδοντοτεχνιτών, διότι κρίνει αναγκαία και επιβεβλημένη την ύπαρξη της ειδικότητάς μας στην Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Το παράδοξο είναι ότι η σκανδαλώδης αυτή απόφαση γίνεται με πρόσχημα μεταξύ άλλων η περιβόητη «σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας». Στην περίπτωση αυτή όμως πρόκειται ακριβώς για «αποσύνδεση» της εκπαίδευσης από την αγορά εργασίας.
>>περισσότερα

 

 

Υπουργική Απόφαση.
(Α.Φ. 542/22.04.05) στα πλαίσια του νέου νόμου (3325/2005)

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, προχώρησε σε Υπουργική Απόφαση (Α.Φ. 542/22.04.05) στα πλαίσια του νέου νόμου (3325/2005) που αφορά στην «ίδρυση και λειτουργία βιομηχανικών - βιοτεχνικών εγκαταστάσεων στα πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης και άλλες διατάξεις».

Ο νόμος αυτός απλοποιεί σημαντικά τις διαδικασίες ίδρυσης και μετεγκατάστασης των βιομηχανικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων και η Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό των δικαιολογητικών.

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
Επιστολή για την κατάργηση ειδικότητας "Οδοντοτεχνίτης" στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα για κατάργηση της ειδικότητας Οδοντοτεχνικής του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, σας απευθύνουμε αυτή την επιστολή, εκφράζοντας τις ανησυχίες μας ως ελεύθεροι επαγγελματίες Ιδιοκτήτες Οδοντοτεχνικών Εργαστηρίων της Κρήτης.
>>περισσότερα


Σύλλογος Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Οδοντοτεχνικής

Επιστολή Στήριξης της Ειδικότητας Οδοντοτεχνίτης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων

Δείτε την επιστολή  >>εδώ


ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΩΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 31/12/2011

Σχετική Απόφαση >> εδώ 


ΟΑΕΕ- Πάγια Ρύθμιση οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών Ν. 4152/2013

Δείτε τη ρύθμιση >>εδώ


Εκδήλωση-Ενημέρωση,
"Η Ψηφιακή Παραγωγή και Σχεδιασμός στην Οδοντοτεχνική"


Ο Σύλλογος Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Πειραιά,  σε συνεργασία με την εταιρεία ‘Χάρης Στρούμπος’ , διοργανώνει, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 και ώρα 7:30 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (Αγ. Κωνσταντίνου 3), την εκδήλωση-ενημέρωση με θέμα "Η Ψηφιακή Παραγωγή και Σχεδιασμός στην Οδοντοτεχνική"
>>περισσότερα


 

 

         

 

 
         

 ⇒  Περισσότερα Νέα-Ανακοινώσεις

 
             
         

 

 

 
             
    Χρήσιμα & Ενδιαφέροντα
    Προσοχή στα Παράνομα Εργαστήρια
    Συλλογικά Νέα
 
 
 
 
 
   
 

 

 

 
 
 
Οι δυσκολίες των καιρών που βιώνουμε όλοι ανεξαιρέτως σε καθημερινή βάση δημιουργούν δεδομένα και υποχρεώσεις που όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε για τη προοπτική ενός καλύτερου αύριο.

Η συσπείρωση των υγιών επιχειρήσεων γύρω από τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου είναι πρωτεύον σημασίας δίνοντας δύναμη και στήριξη σε όλους μας για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην όλο ένα και σκληρή πραγματικότητα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο σύλλογος της Αθήνας ζητά τη συμπαράσταση των μελών του στη προσπάθεια να δοθεί ένα τέλος με τα παράνομα εργαστήρια. Ζητούμε όσοι έχουν υπόψη τους εργαστήρια που λειτουργούν παράνομα να τα αναφέρουν είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Μετά τη διασταύρωση των στοιχείων ο σύλλογος θα καταθέτει τα στοιχεία στη κατά τόπους νομαρχία για τα περεταίρω.

Είναι υποχρέωση και σεβασμός όλων μας να περιφρουρήσουμε τον κλάδο και τις επιχειρήσεις μας.  

Ο πρόεδρος,
ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

 
 
 
 Το Περιοδικό μας

 

 

 

© 2023 - Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών

Αριστοτέλους 14 - Αθήνα
 104 32 
Τηλ: 210 52 29 501
 fax: 210 52 46 280

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Web Design & Development: toothnews.gr